Plasticvrije verpakking voor kiwi's

2022-05-13 19:27:35 By : Mr. Jason Xue

Of kiwi's nu in clamshells of duurzame papieren dozen worden verpakt, de JASA Sleever verwerkt ze automatisch. Gezien het huidige tekort aan arbeidskrachten, is het automatisch verpakken van fruit een logische stap. De gebruiksvriendelijke JASA Sleever verpakt de dozen kiwi's op hoge snelheid in sleeves en neemt maar weinig ruimte in beslag. 

JASA verpakt kiwi's in papier Consumenten geven niet alleen de voorkeur aan minder vervuilende, duurzame verpakkingen maar zijn tevens bereid meer te betalen voor een product dat milieuvriendelijk is verpakt. Voor welke verpakkingen kiezen zij? Het blijkt dat papieren verpakkingen tot de grootste trends behoren. JASA is zich hier al geruime tijd van bewust en sleepte maar liefst drie awards in de wacht met haar papieren Bag-2-Paper. De uitgebreide lijn papieren verpakkingsoplossingen voor appelen en peren van het bedrijf is eveneens een enorm succes. 

Nu introduceert JASA ook een oplossing voor het plasticvrij verpakken van kiwi's. Met de JASA Sleever worden de kiwi's in een kartonnen doosje verpakt met daaromheen een sleeve, eveneens van karton. Deze sleeve vormt een uitstekend alternatief voor plastic. De sleeve is gemaakt van 100% karton en levert daarom in combinatie met de juiste doos een 100% recyclebare verpakking op. 

Kiwi's en de JASA Sleever Naast het milieuvriendelijk verpakken van kiwi's biedt de JASA Sleever de gebruiker ook flexibiliteit en snelheid. De JASA Sleever kan tot wel honderd verpakkingen per minuut verwerken. Daarnaast heeft hij een korte omsteltijd naar andere verpakkingen en is het ontwerp van de machine hygiënisch en uiterst gebruiksvriendelijk. 

De JASA Sleever is een compacte 'plug-and-play'-machine die zeer eenvoudig kan worden geïntegreerd in vrijwel alle (bestaande) verpakkingslijnen. Daarnaast is de JASA Sleever energiezuinig en betaald de machine zich in één jaar tijd al terug.

Voor meer informatie: Denise Baths JASA Packaging Solutions T +31 (0)72 561 27 00 Email: sandra@jasapackaging.com www.jasapackaging.nl 

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | AGF.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.